16 april: Themagesprek over afscheid

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met lotgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan!
In je Uppie is een ontspannen themagesprek, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij.

Op 16 april organiseert Up! in samenwerking met KEaRN Welzijn, het Bolwerk Dokkum en de Skûle Welzijn Franeker een In je Uppie gesprek, speciaal voor de Mantelzorg PLUS groep en belangstellenden in
Heemstra State, Frisiastate 23 te Oentsjerk.

U kunt van 19.00-21.00 uur aanschuiven. Kom gerust langs. Wij zorgen voor koffie en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Mantelzorg Café PLUS bijeenkomsten
Deze bijeenkomsten zijn een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naastbetrokkenen van mensen met een psychische kwetsbaarheid en staan in het teken van thema’s rondom deze specifieke vorm van mantelzorg en het uitwisselen van ervaringen.

Wat is UP!
UP! biedt een frisse blik en inspiratie rond bijvoorbeeld het thema ouder worden, met ruimte voor scherpe randjes en veel moois in o.a. maandelijkse UP! talkshows. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. Daarnaast organiseert UP! de In je Uppie gesprekken, rond thema’s die niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Kijk voor meer informatie op www.upinnederland.nl en volg @UPinNederland op social media.

Meer info via:
Sietske van der Weg
0511 -465200 of 06 – 15370728
sietske.vanderweg@kearn.nl

Baukje Brander
0519 – 292223 of 06 – 39012655
b.brander@het-bolwerk.eu