Alzheimer Café Achtkarspelen start weer

Het Alzheimer Café Achtkarspelen is de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners en familie. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Elke derde dinsdagavond van de maand is er een gezellige avond in de Dikke Draai te Surhuisterveen met een spreker die iets vertelt over een onderwerp dat te maken heeft met dementie.

Op dinsdag 15 februari 2022 bent u vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) welkom in De Dikke Draai, Gedempte Vaart 24 in Surhuisterveen. De sluiting is uiterlijk 21.30 uur.
Toegang (incl. koffie of thee) is gratis en zonder aanmelding. Wel is i.v.m. de huidige richtlijnen voor horecagelegenheden het tonen van een coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Het onderwerp van deze avond is: Mantelzorger: ‘zorg eerst goed voor jezelf, pas dan kun je voor een ander zorgen’

Lysbeth Nicolai, coördinator KEaRN Steunpunt Mantelzorg, praat met u over mantelzorg. Wat is het, wie is mantelzorger en waarom is het zo belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden om overbelasting te voorkomen. Ook vertelt ze wat het Steunpunt voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen of uw ervaringen delen.
Wij hopen op een fijne avond en zien ernaar uit u te ontmoeten!

Voor meer informatie kunt u bellen met: Marianne Spoelstra: 06 – 109 1 7496.