Gezocht: Cyber Agents

Gezocht: Cyber Agents (8-12 jaar) 😎

Bescherm jezelf en je omgeving tegen online gevaren.
Je kan heel veel doen op internet, zowel goede als slechte dingen. Maar hoe weet je of iets goed of slecht is? Dat is soms best moeilijk. Zo moeilijk dat zelfs volwassenen het niet altijd weten. Dat wordt in dit filmpje (waarin we hele bekende gezichten uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel zien ) wel heel duidelijk!

Daarom zijn we op zoek naar Cyber Agents die weten hoe het zit en zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Weet jij meer van internet dan de meeste volwassenen? Heb jij het in je om jezelf en je omgeving te beschermen? En, het allerbelangrijkste, heb je zin om een toffe game te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer info over HackShield vind je op nl.joinhackshield.com/nl of via onze jongerenwerkers!

WAT IS HACKSHIELD?
Cybercriminaliteit. Je hebt er vast wel eens iets over gezien op het nieuws, er over gelezen of er over gesproken met je vrienden. Steeds meer mensen worden het slachtoffer van online boeven: cybercriminelen. Ze hebben daarom iemand nodig die ze kan beschermen: iemand zoals jij. Want jij weet toch veel meer van internet dan volwassenen?

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan ben jij de Cyber Agent die we zoeken.

In HackShield leer je wat jij als Cyber Agent kan doen om te zorgen dat niet alleen jijzelf, maar ook je vader, moeder, opa en oma online veilig zijn. We rekenen op je!