MeetingPoint organiseert kerstbingo en pannenkoeken

Op woensdag 19 december organiseert MeetingPoint van 14.30 tot 18.00 uur een gezellige middag in Glinstra State voor alle inwoners uit Burgum en omgeving.
Deze middag zal er kerstbingo worden gespeeld, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Aan het eind van de middag zullen er in samenwerking met stichting Present door studenten pannenkoeken worden gebakken. Deelname aan deze middag is gratis!

MeetingPoint is een ontmoetingsplek waar maandelijks een activiteit word georganiseerd, gebaseerd op de wensen en de ideeën van de bewoners van het AZC, Nederlanders die in en om Burgum wonen en statushouders. MeetingPoint is een samenwerkingsproject tussen het COA/AZC Burgum, Stichting Vluchtelingenwerk Noord Nederland, SCW Glinstra State en KEaRN Welzijn. Voor meer informatie over deze middag of over MeetingPoint kunt u contact opnemen met Nienke Miedema via nienke.miedema@kearn.nl of 06 – 21610894.

 

De pannenkoeken en de bingo worden dit keer mede mogelijk gemaakt door de helpende handen van NHL studenten die zich inzetten via St. Present.