Hulpteam Toeslagen

Het Hulpteam Toeslagen is er voor jou!

Woon je in Achtkarspelen of Tytsjerksteradiel? En is je kinderopvangtoeslag tussen 2005 en 2020 ten onrechte stopgezet of teruggevorderd door de Belastingdienst?
Ervaar je hierdoor nog steeds problemen? Bijvoorbeeld op het gebied van werk, wonen, gezondheid, inkomen, schulden of binnen je gezinssituatie? Dan staan wij voor je klaar!

Waarmee kunnen we je helpen?

  • een luisterend oor bieden
  • met jou inzichtelijk maken op welk gebied je hulp kunt gebruiken (schulden, gezondheid, wonen, werk en/of gezin). Dit pakken we samen met je op!
  • jou ondersteunen in het contact met de Belastingdienst of de gemeente

Ook voor alle andere hulpvragen kun je bij ons terecht. Blijf niet te lang met je problemen rond lopen. Samen staan we sterker en kunnen we misschien voorkomen dat je problemen groter worden.

Wie zijn wij?

Op dit moment is Anoeska als ervaringsdeskundige jouw aanspreekpunt. Zij heeft zelf meegemaakt hoe je in de problemen kunt raken door de onterechte invorderingen van de Belastingdienst. Naast een luisterend oor biedt ze ook hulp bij alle problemen die zijn ontstaan door de kinderopvangtoeslag.

Ook voor iedereen die gedupeerd is door andere toeslagen staan wij klaar.

Hoe kun je ons bereiken?

Anoeska:
anoeska@kearn.nl
06 – 278 804 30

Ook hebben we een pagina op Facebook. (hulpteam8KTD). Hier delen we tips en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.