Jaarverslag 2017

MENSkracht

KEaRN stelt in haar werk de mens centraal en gelooft in de kracht van mensen. Dit doen we door naar mensen te luisteren, door met ze samen te werken. Dan pas komt de kracht tot zijn recht. Kracht van kinderen, kracht van volwassenen. In 2017 hebben we gewerkt met en voor mensen om met die kracht verder te kunnen en mooie dingen te realiseren. De leefbaarheid in je eigen dorp vergroten door je in te zetten voor je vereniging of door je passie over te brengen op anderen die hierdoor onderdeel kunnen zijn van iets groots. Keuzes maken die soms heel moeilijk zijn, maar die ervoor zorgen dat je zelf sterker kunt zijn voor een ander.
Dit zijn allemaal voorbeelden van processen waarbij KEaRN heeft kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en de inzet van de kracht van mensen.
In dit jaarverslag nemen we u per onderdeel in vogelvlucht mee door 2017. Wat hebben we betekend voor de inwoners van Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen? Met wie hebben we samengewerkt? U leest het hier, verwoord door de mensen waar we mee en voor hebben gewerkt: onze opdrachten vanuit de gemeenten, de behaalde resultaten en de impact die het op de inwoners heeft gehad.

Een combinatie van verhalen, feiten en cijfers.
Dit was KEaRN in 2017: MENSkracht

Klik rechtsonder voor fullscreen  (volledig scherm) weergave

Of klik op onderstaande foto:

Klik hier voor Publicatiecijfers 2017 St KEaRN Welzijn

 

 

2016:
Jaarverslag KEaRN 2016
Publicatie jaarcijfers 2016 KEaRN Welzijn