Ba(n)kje in de buurt

Vanaf 29 juni kunt u de medewerkers van KEaRN tegenkomen bij en op een bankje bij u in de buurt. In alle dorpen zijn bankjes te vinden. Ze staan vaak op de mooiste plekjes in de dorpen. Je kunt er even uitrusten na een lange wandeling of mooie fietstocht. Maar je kunt als dorpsgenoten elkaar er ook ontmoeten.  

Toch worden deze bankjes niet vaak gebruikt. Daar hoopt KEaRN via het project ‘Ba(n)kje in de buurt verandering in te brengen!

Alle dorpsgenoten zijn welkom bij het ’Ba(n)kje in de Buurt’. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een gesprek aan te gaan met elkaar en de buurt- en jongerenwerkers van KEaRN. Dit alles natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of thee op het buurtbankje.

We nemen extra stoelen mee, zodat we ons ruim aan de 1,5 meter afstand kunnen houden!

Met het “Ba(n)kje in de buurt’ wil KEaRN dorpsgenoten op een laagdrempelige de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten, thema’s die in een dorp spelen met elkaar te bespreken en mensen aan elkaar te koppelen bij kleine hulpvragen. Van de bankjes in de buurt echte sociale buurtbankjes maken, waar mensen elkaar weer ontmoeten en vinden! ‘Ba(n)kje in de buurt’ is een vervolg op de Duimpjes-actie van KEaRN.

Komt u ook?

U wordt uitgenodigd via een flyer.

De koffie staat klaar!