Het #Simmerteam is er voor jou

Vanwege de coronamaatregelen zijn er het afgelopen jaar weinig activiteiten georganiseerd voor de jeugd en jongeren in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Daar gaat het #Simmerteam van ‘t Stationnetje deze zomer verandering in brengen.

Vanuit ‘t Stationnetje van KEaRN organiseert het #Simmerteam deze zomervakantie activiteiten voor, door en met jongeren uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel in de leeftijd van 12 tot 28 jaar. Deze activiteiten kunnen heel uiteenlopend zijn, denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, lasergamen of bubbelvoetballen. Ook andere creatieve en sportieve activiteiten zijn mogelijk. Het #Simmerteam vindt het vooral belangrijk dat de activiteiten aansluiten bij de behoeftes van de jongeren. Deelname aan een activiteit is altijd gratis.

Activiteit organiseren
Ben je tussen de 12 en 28 jaar? En lijkt het je leuk om samen met het #Simmerteam een leuke activiteit te organiseren? Neem dan contact op via een telefoontje of WhatsAppje naar 06 – 1234 1109. Ook kan er via de Instagram-pagina van ’t Stationnetje (hetstationnetje) contact opgenomen worden.
Dus: heb je een leuk idee, laat het weten aan het #simmerteam2021