Online voorstelling ouders zorgintensieve kinderen

Op dinsdag 13 april om 20.00 uur is er een online voorstelling:
Die andere ouders doen ook maar wat…
Special. Een online muzikale theatervoorstelling over ouderschap van zorgintensieve kinderen.


Deze voorstelling wordt u aangeboden vanuit de provinciale samenwerking tussen 8 Steunpunten Mantelzorg in Friesland. Vanuit deze samenwerking wordt o.a. ook de week van de Jonge Mantelzorger georganiseerd, via Fawaka Jongeren.


Over de voorstelling:
Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te zijn dan gedacht, omdat je kind intensieve zorg nodig heeft? Hoe is het om afscheid te nemen van je verwachtingen? Wat doet het met jou en je relatie? En hoe houd je die intensieve zorg vol? Theatergroep Bint presenteert een nieuwe online voorstelling die de impact van ouderschap van zorgintensieve kinderen bespreekbaar maakt.
Voor het maken van de voorstelling ging theatergroep Bint in gesprek met ouders die een zorgintensief kind hebben. Hun eerlijke ervaringsverhalen zijn het uitgangspunt van de voorstelling. Tijdens de voorstelling geven we ook ruimte voor verhalen, vragen of bekentenissen vanuit het publiek. ‘Die andere ouders doen ook maar wat SPECIAL’ is een eerlijke, herkenbare en hartverwarmende voorstelling die het gesprek opent over hoe het kan zijn om ouder van een zorgintensief kind te zijn. Bint komt niet met tips of pedagogische opvoedstijlen, maar start een eerlijk gesprek over hoe we dit doen en volhouden.

?Dinsdag 13 april:
?Aanvang 20.00 uur
?thuis via ZOOM, je zit eerste rang in je eigen stoel en kunt gewoon anoniem meedoen!


Aanmelden:
Woon je in de gemeente Tytsjerksteradiel of de gemeente Achtkarspelen:
aanmelden vóór 10 april bij KEaRN Steunpunt Mantelzorg via mail
?mantelzorg@kearn.nl
of bellen naar ?0511 – 465200 (ma-do van 9.00-12.00 uur)

Woon je in Noardeast-Fryslan of Dantumadiel,
aanmelden kan vóór 10 april bij:
Stichting Welzijn Het Bolwerk, Baukje Brander, ? tel. 0519 – 29 22 22 of ? mailen naar b.brander@het-bolwerk.eu (Dantumadiel en regio Dongeradeel)
of
Timpaan Welzijn Noardeast-Fryslân, Annet Boonstra, ? tel. 06-5209 1353 of ? mailen naar a.boonstra@timpaanwelzijn.nl (regio’s Ferwert en Kollum).