Alle corona-acties op één plek

Alle initiatieven in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel op www.KEaRN.nl/corona

Wij zijn er voor elkaar, ook als de samenleving tijdelijk stilligt door een crisis van ongekende omvang. Met creatieve oplossingen, slimme omwegen en vooral heel veel goodwill van de mensen om ons heen.
De medewerkers van KEaRN zetten zich graag in om de inwoners van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel te ondersteunen waar dat nodig is. Met name in onzekere tijden, ontstaat er een (nog grotere) kwetsbare doelgroep die extra aandacht verdient. Hoewel het fysieke contact tot een minimum wordt beperkt, zijn er gelukkig ook op afstand (telefonisch, per post en online) vele mooie manieren om toch naar elkaar om te kijken. Daarom is KEaRN dagelijks bereikbaar voor een luisterend oor, steun en advies. Zowel telefonisch via 0511 – 465200 als ook online.

De komende weken proberen we het overzicht te bewaren in alle hartverwarmende initiatieven die worden opgezet. Soms groot en landelijk, soms klein en lokaal. Alles doet ertoe! (tekst gaat verder onder filmpje)

Wat kunt u/kun jij doen:

• Kijk in het overzicht wat er aangeboden wordt. Maak gebruik van wat bij u/jou past. Dit kan zijn als hulpvrager of als hulpgever.

• Heeft u/heb je ergens hulp bij nodig, maar vallen door de maatregelen uw/jouw voorzieningen weg? Of heeft u/heb je behoefte aan menselijk contact, maar mag u/je geen bezoek meer ontvangen? Laat het ons weten, misschien kunnen we helpen. Neem contact met ons op, dan proberen we een koppeling te maken. Iemand anders aanmelden voor hulp mag natuurlijk ook.

• Graag hulp aanbieden? Door boodschappen voor iemand te doen, de hond uit te laten of medicijnen op te halen? Kom met ons in contact, dan koppelen we u/je graag aan een hulpvrager of brengen u/je (waar mogelijk) in contact met een bestaand initiatief.

Bent u/ben je gestart met, of aangehaakt bij een initiatief dat kwetsbare inwoners ondersteunt? En staat het nog niet in ons overzicht? Laat het ons weten, dan verspreiden we de boodschap verder.

Bereikbaarheid
U/je kunt met ons in contact komen door te bellen naar het algemene telefoonnummer van KEaRN: 0511 – 465200 (tussen 9.30 en 12.00 uur) of door te mailen naar info@kearn.nl
We brengen u/je in contact met de juiste persoon en zorgen dat uw/je verzoek of idee wordt verwerkt. We zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig tussen 9.30 en 12.00 uur.*
Ook kunt u/ kun je rechtstreeks contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zijn tijdens hun reguliere werktijden bereikbaar.
De contactinformatie vind u/je hier.


Laten we verbonden blijven!

*KEaRN volgt de richtlijnen van het RIVM. Ons hoofdkantoor aan de Elingsloane 2a in Burgum en ons kantoor in MFC Vleckehûs in Surhuisterveen zijn gesloten voor bezoekers. Onze medewerkers werken vanuit huis en zijn daarom (tijdens werktijden) telefonisch en per mail bereikbaar. Dank voor het begrip.