KEaRN bedankt vrijwilligers op originele wijze

Als dank voor hun inzet het afgelopen jaar, kregen de vrijwilligers van KEaRN hun kerstpakket op een originele manier uitgereikt. Geen feestelijke avond met eten en drinken, maar een heuse kerst drive through was dit jaar de plek waar het woensdag 16 december allemaal gebeurde.

Vanaf ’s middags 13.30 tot ’s avonds 19.30 uur reden zo’n 70 vrijwilligers uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel door een ruimte die normaal gesproken als loods in gebruik is. Maar daar was nu niks van te merken. Een ware kerst belevenis, met veel lichtjes en kerstmuziek. En natuurlijk medewerkers van KEaRN die de kerstpakketten veilig achter in de auto plaatsen en op afstand hun dank richting de vrijwilligers konden uitspreken.

De reacties waren positief en verrast. “Wat een mooie oplossing!”, was een veel gehoorde opmerking. Veel blije gezichten en complimenten. Monique Hoekstra van KEaRN was één van de bedenkers van deze actie. Hoekstra: “Door de maatregelen moesten we creatief denken. En dat is gelukt. Dat is dan toch weer iets positiefs in deze rare tijden!”.

Ook de kerstpakketten voor de vaste medewerkers van KEaRN zullen op donderdag 17 december op dezelfde wijze uitgereikt gaan worden.

Met dank aan Johannes de Hoop!