Maand van de mantelzorg

Traditiegetrouw organiseren wij rond de Dag van de Mantelzorg (10 november) allerlei leerzame, verbindende en ontspannende activiteiten voor mantelzorgers. Wij hebben besloten om de hele maand november hiervoor te gebruiken.

We organiseren bijvoorbeeld de training ‘Goed omgaan met dementie’.
Ter ontspanning organiseren wij een heerlijke ochtend stoelyoga, waarbij u op laagdrempelige manier kennismaakt met deze vorm van beweging.

In de week van 10 november verrassen we mantelzorgers uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel met de mantelzorgwaardering. Deze worden langsgebracht. De mantelzorgwaardering wordt uitgereikt aan mantelzorgers die bij ons bekend zijn. Bent u mantelzorger maar nog niet bij ons ingeschreven? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar mantelzorg@kearn.nl .

Op dinsdag 17 november organiseren we in samenwerking met WeHelpen en NewAmsterdam online de Meet-up ‘Moeder aan de lijn’.

Voor alle activiteiten geldt: deelname is GRATIS, opgave is verplicht! Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar mantelzorg@kearn.nl of te bellen naar 0511 – 465200 (tussen 09.30 – 12.00 uur).