Maand van de mantelzorg

Traditiegetrouw organiseren wij rond de Dag van de Mantelzorg (10 november) allerlei leerzame, verbindende en ontspannende activiteiten voor mantelzorgers. Wij hebben besloten om de hele maand november hiervoor te gebruiken.

We organiseren bijvoorbeeld twee trainingen: ‘Bordje Vol’ en ‘Goed omgaan met dementie’.
Ter ontspanning organiseren wij een heerlijke ochtend stoelyoga, waarbij u op laagdrempelige manier kennismaakt met deze vorm van beweging.

In de week van 10 november nodigen we mantelzorgers uit om ons en elkaar te ontmoeten op drie plekken in de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten wordt ook uw mantelzorgwaardering uitgereikt. U kunt tijdens deze ochtenden tussen 10 en 12 binnen lopen. Wel dient u zich op te geven, zodat we weten dat u komt. Deze ochtenden zijn bedoeld voor mantelzorgers die bij ons bekend zijn. Bent u mantelzorger maar nog niet bij ons ingeschreven? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar mantelzorg@kearn.nl .

Op dinsdag 17 november organiseren we in samenwerking met WeHelpen en NewAmsterdam de Meet-up ‘Moeder aan de lijn’.

Voor alle activiteiten geldt: deelname is GRATIS, opgave is verplicht! Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar mantelzorg@kearn.nl of te bellen naar 0511 – 465200 (tussen 09.30 – 12.00 uur).