Presentatie tuinposters Burgum

Donderdag 8 juli 2021 was het zover. Toen werden in de speeltuin aan de Minister van den Brinklaan in Burgum de tuinposters door medewerkers van KEaRN uitgereikt aan de kunstenaars. Deze uitreiking was de feestelijke start van de kunstroute die met de tuinposters gemaakt zal worden.

Op dinsdag 28 juni was het gezellig druk in de speeltuin aan de Minister van den Brinklaan in Burgum. Jong en oud was creatief aan de slag met het maken van tuinposters. Een leuke actie van KEaRN om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Er kon een tuinposter gemaakt worden naar aanleiding van een verhaal over drie vlinders. Een verhaal over samenwerking en hoe sterk je bent wanneer je elkaar helpt. De uitwerking was heel divers: er werd volop getekend met als resultaat vele mooie tuinposters.

De tuinposters van de deelnemers zijn op de ramen aan de voorkant van de woningen bevestigd en vormen zo een leuke kunstroute. Deze route kunt u HIER te downloaden. Op sommige posters staat een QR-code. Wanneer u deze scant, kunt u in een filmpje het verhaal van de kunstenaar zien. Met elkaar creatief aan de slag zijn, elkaar ontmoeten en tijdens de route een praatje maken met buurtgenoten. Dit alles is de achterliggende gedachte van deze tuinposters en kunstroute.

Wilt u in uw buurt of straat ook samen creatief aan de slag? Neem dan contact op met Nienke Miedema van KEaRN via nienke.miedema@kearn.nl of door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 21610894.