Stimuleringsbijdrage voor sportverenigingen

Ben je van plan om als Friese sportvereniging extra sport- en beweegactiviteiten te organiseren deze zomer? Maak dan gebruik van de stimuleringsbijdrage, beschikbaar gesteld door de provincie Fryslân! Vanaf maandag 6 juli om 12.00 uur kun jij als sportvereniging je aanvraag indienen!


Wat houdt de stimuleringsbijdrage in?
Friese sportverenigingen die deze zomer extra sport- en beweegactiviteiten organiseren voor kinderen en jongeren (leden en niet-leden) kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringsbijdrage van € 500,-.

Hoe kom je voor de stimuleringsbijdrage in aanmerking?
De stimuleringsbijdrage is beschikbaar voor sportverenigingen.
Het gaat om het organiseren van extra sport- en beweegactiviteiten. Reguliere activiteiten komen dus niet in aanmerking voor de stimuleringsbijdrage.
Deze extra sport- en beweegactiviteiten moeten plaats vinden op of na 1 juli en vóór 1 september 2020.
Deze extra sport- en beweegactiviteiten dienen beschikbaar te zijn voor leden en niet- leden en bezoekers van de provincie Fryslân.
Voor het indienen van een aanvraag dient een aanvraagformulier te worden ingevuld. Deze is door Sport Fryslân beschikbaar gesteld.

Vraag de stimuleringsbijdrage aan!
Aanvragen kan vanaf 6 juli 2020 om 12.00 uur tot 2 augustus 2020 tot 17.00 uur. Let op: Het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt” wordt gehanteerd.

Voor alle informatie, voorwaarden en aanvragen klik HIER!!