Tuinposters maken in Burgum

Op dinsdag 28 juni was het gezellig druk in de speeltuin aan de Minister van den Brinklaan in Burgum. Jong en oud was creatief aan de slag met het maken van tuinposters. Een leuke actie van KEaRN om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen.

Er kon een tuinposter gemaakt worden naar aanleiding van een verhaal over drie vlinders. Een verhaal over samenwerking en hoe sterk je bent wanneer je elkaar helpt.

De uitwerking was heel divers: er werd volop getekend. Het resultaat van deze creatieve middag zal een kunstroute langs tuinposters zijn.

?Op donderdag 8 juli worden de tuinposters om 14.00 uur aan de kunstenaars overhandigd. Dit vindt weer plaats in de speeltuin aan de Minister van den Brinklaan in Burgum. Zij kunnen deze vervolgens met zuignappen op hun raam bevestigen. Sommige tuinposters zijn voorzien van een zogenaamde QR-code. Wanneer je deze scant met je mobiele telefoon, kun je een filmpje bekijken waarin de kunstenaar zelf iets over de tuinposter vertelt.

?Iedereen kan vanaf donderdagmiddag de tuinposters bewonderen. Een routekaartje zal vanaf donderdag 8 juli te vinden zijn op onze website