Gezinnen voor Gezinnen

Gezinssupport doe je zelf én samen!
Andere ouders ontmoeten, kinderen die samen spelen en zo samen leren? Dat kan bij de Meet-up van KEaRN Welzijn. De Meet-up is speciaal voor ouders (papa’s, mama’s, verzorgers en opvoeders) die graag in contact willen komen met anderen om zo van gedachten te wisselen, samen leuke dingen te doen en elkaar op die manier te leren kennen. Je eigen talenten én die van anderen ontdekken.
Want KEaRN weet dat als je elkaar ontmoet en elkaar kent, je samen sterker bent dan alleen!

Wat is een Meet-up?
Bij een Meet-up ontmoet je op een leuke manier (én op een leuke locatie) andere ouders en hun kinderen. Je gaat met elkaar in gesprek terwijl de kinderen samen kunnen spelen. Allemaal in een ongedwongen sfeer. Tijdens de Meet-up worden verschillende onderwerpen besproken die jij belangrijk vindt. Op die manier kom je erachter wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je nog zou willen leren.

Het vervolg op de Meet-up: de Team-up!
Heb je tijdens de Meet-up een klik met andere ouders en hun kind(eren), dan kunnen jullie aan de slag met de Team-up. De Team-up van KEaRN is de volgende stap van het project: samen gaan jullie aan de slag om iets voor elkaar te krijgen, dit kan van alles zijn. Soms voor de één, dan weer voor de ander. Of juist voor jezelf. Iets voor een papa of een mama, of voor één of meerdere kinderen. Of juist voor die ene buurvrouw.
Als Team zijn jullie van betekenis voor een ander: hoe tof is dat!

Support van KEaRN
Tijdens de Meet-up en de Team-up krijgt jouw gezin support van KEaRN.
Dat houdt in dat wij de dingen met jullie regelen, geld beschikbaar stellen om iets (leuks) te gaan doen en samen met jullie kansen benoemen óf met jullie op zoek gaan naar kansen.

Je kunt meedoen met de Meet-up als je….
– een gezin bent! Zowel één- als meerouder gezinnen als ook verzorgers kunnen meedoen. Jullie moeten wel in Achtkarspelen wonen.
– je talenten wilt inzetten of juist wilt ontdekken.
– je nieuwe of meer mensen/ouders/verzorgers wilt ontmoeten.
– je samen met je kind(eren) iets wil ondernemen waar andere ouders en kinderen zijn.

Jullie kunnen meedoen met de Team-up als jullie….
– drie of meer gezinnen zijn die elkaar vaker willen ontmoeten en elkaar support willen geven. Als het nodig is, geeft ook KEaRN support.
– in Achtkarspelen wonen.
– jullie talenten willen inzetten en/of verder willen ontdekken.
– met jullie ideeën en kennis wat willen betekenen voor een ander.
– als groep leuke activiteiten willen ondernemen.

Meer weten over dit project? Of wil je je opgeven?
Neem dan contact op met Theo van der Veen van KEaRN Welzijn
Telefonisch: 06 – 45240460
Via email: theo@kearn.nl