KEaRN is er ook in 2021!

Wat hebben we een jaar achter de rug: zoveel dingen die we niet konden doen, maar gelukkig waren er ook kansen voor nieuwe zaken. Ondertussen zijn we alweer 2021: een jaar waarin we er als KEaRN ook weer voor jong en oud zijn.

Zo kunnen mantelzorgers terecht bij Steunpunt Mantelzorg, is de Vrijwilligerscentrale er voor vrijwilligers(organisaties), om schulden te voorkomen is er Amargi en wanneer u er zelf niet uitkomt bij een burenruzie, kan Buurtbemiddeling u helpen. Ook maatjesproject De Opstap staat voor u klaar en zoekt met name dementie maatjes. De jongerenwerkers van KEaRN zijn er voor alle jongeren in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel van 10 – 23 jaar. Ook kunnen zij terecht bij ’t Stationnetje in Hurdegaryp of Buitenpost.

Heeft u een goed idee om het wonen in uw straat of dorp leuker te maken, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan zijn de buurtwerkers van KEaRN in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel er. Ook komen we met het Ba(n)kje in de buurt graag bij u in de straat om met u in gesprek te gaan en te kijken waar uw buurt behoefte aan heeft.

Met Cyber Beppe willen we ouderen digitaal met elkaar en familie in contact brengen. Zodra het weer kan en mag, zal ook De Buurtkamer weer open gaan, misschien komen er zelfs locaties bij. Natuurlijk gaan we weer BAAS spelen: op straat én op school. Daarnaast blijft het tegengaan van eenzaamheid bij jong en oud ook in 2021 een thema waar we ons als KEaRN hard voor maken.

Kortom: teveel om op te noemen! Bent u nieuwsgierig naar het werk van KEaRN? Neem dan eens een kijkje op onze website kearn.nl of onze social media kanalen (Facebook Achtkarpelen, Facebook Tytsjerksteradiel, Facebook EC, Facebook Jongerenwerk, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube). Daar vindt u ook onze contactgegevens, maak er gerust gebruik van.